Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) vr 05 december 2014, 11:48

Militair weigert legitimatie te tonen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:55 uur

ZWOLLE – Een 29-jarige militair uit Rotterdam is vrijdagmorgenvroeg 5 december aangehouden omdat hij weigerde mee te werken aan zijn legitimatie.

 

Tot tweemaal toe was hij een horecagelegenheid aan de Voorstraat uitgezet in verband met zijn vervelende gedrag. Hierop werden er toezichthoudende politiemensen bijgehaald. Omdat hij moeilijk bleef doen over zijn legitimatie werd hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau, Zowel op weg naar als in het bureau bleef hij zich provocerend en vervelend gedragen. In afwachting van zijn overname en verhoor door de Koninklijke Marechaussee werd hij ingesloten. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.