Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) vr 12 december 2014, 8:13

Uitslaande brand in slagerij Wezep

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:55 uur

WEZEP – Vrijdag ochtend vroeg rond 4:00 uur heeft er een grote brand gewoed in een slagerij in het centrum aan de Meidoornplein in Wezep. Al snel werd er opgeschaald naar grote brand om van meerdere bluseenheden en een hoogwerker te kunnen voorzien.

De brandweer is met 2 waterwagens, 2 blusvoertuigen en een hoogwerker uitgerukt. Door snel ingrijpen van de brandweer kon al snel het sein brandmeester worden gegeven. De naastgelegen panden hebben rookschade opgelopen. Het is nog niet bekend hoe groot de schade is en hoe de brand is ontstaan. Er zijn geen gewonden.

112 Wezep

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Wezep lees je in onze categorie 112 Nieuws Wezep. Alle 112 alarmeringen uit Wezep kan je live volgen via 112 meldingen Wezep.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.