Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) ma 15 december 2014, 11:20

Jongeman mishandeld op Van Karnebeekstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:55 uur

ZWOLLE – De politie zoekt contact met het slachtoffer van een mishandeling die in de nacht van vrijdag op zaterdag 13 december plaats vond op de Van Karnebeekstraat. Ook wordt een getuige op een fiets gezocht.

Twee getuigen zagen omstreeks 00.30 uur ter hoogte van de tunnel dat een jongeman door een ander werd geslagen en geschopt. Zij wisten de verdachte te kalmeren en ook een passerende fietser assisteerde hierbij.

De verdachte liep weg en de gealarmeerde politie wist hem even verderop aan te houden. De 21-jarige verdachte uit Wildervank werd aangehouden en tijdens zijn verhoor legde hij een gedeeltelijke verklaring af.

Slachtoffer en getuige gezocht

De politie wil graag in contact met het slachtoffer en de getuige komen. De eerste wordt op 17 à 20 jaar geschat. Hij is ongeveer 1.80 m. lang en heeft zwart halflang golvend haar. De fietser heeft dezelfde lengte en heeft een donkergetinte huidskleur. Beiden wordt verzocht 0900-8855 te bellen.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.