Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) ma 22 december 2014, 12:10

Duo vervoert gestolen fietsen in bestelbus

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:55 uur

ZWOLLE – Zondagavond 21 december zijn na diefstal van twee fietsen op de Biesbosch twee mannen uit Zwolle aangehouden voor fietsdiefstal.

 

Na een melding dat van twee fietsen sloten doorgeslepen werden, werd een onderzoek ingesteld. Daarbij werd een bestelwagen gesignaleerd waarin de fietsen later vervoerd bleken te zijn. Bij één van de aangehouden mannen werden de twee gestolen fietsen en een slijpmachine in de woning aangetroffen; bij de ander in de schuur stonden meerdere fietsen met doorgeslepen fietssloten. Die werden voor nader onderzoek inbeslaggenomen. Het tweetal is ingesloten. Tegen hen is een nader onderzoek gestart.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.