Redactie 112 0 reactie(s) ma 22 december 2014, 17:46

Jongens betalen met vals geld in Zwolle

Laatste update: 1 jaar geleden

Vals geldZWOLLE – Op donderdagavond 13 november rond 21.55 uur betaalt een jonge man bij een horecagelegenheid met een vals biljet van € 50,-. De man heeft een licht getinte huidskleur, een slank postuur en lang krullend zwart haar dat hij draagt in een paardenstaart. Hij heeft een witte pet van het merk Ralph Lauren, een lange jas tot net boven knie met een capuchon.

Een paar minuten later komt een andere jonge man dezelfde horecagelegenheid binnenlopen en betaalt ook met een vals biljet van € 50,-. Deze jonge man is blank of lichtgetint, heeft slank postuur en een smal baardje met kortgeschoren sikje. Hij draagt een muts met een grijze bol bovenop. Hij heeft een groene of bruine jas met een wit embleem op de linker bovenmouw aan en een zwarte trainingsbroek van het merk Nike. Daaronder draagt hij witte sportschoenen.

Ben of herken jij één van deze mannen? Meld je dan nu bij de politie via het tipformulier op deze pagina of bel gratis met de tiplijn via 0800-6070. Wil je anoniem blijven? Bel dan met Bel-M via telefoonnummer 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons