Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) di 23 december 2014, 16:21

Zwollenaar overval tankstation Total in vrijheid gesteld

Laatst bijgewerkt: dinsdag 25 jan 2022 om 22:44 uur

ZWOLLE – De 28-jarige Zwollenaar die op maandag 22 december werd aangehouden op verdenking van het plegen van een overval op een tankstation aan de

Dijkstraat is op dinsdag 23 december in vrijheid gesteld. Onderzoek heeft uitgewezen dat de man de overval niet gepleegd kan hebben. De man kwam via tips in beeld na een uitzending van Onder de Loep. Bij de doorzoeking van zijn woning werd o.a. een nepvuurwapen aangetroffen. Hiervoor werd proces-verbaal opgemaakt. Bewakingsbeelden van de overval worden vanavond in Opsporing Verzocht getoond. De uitzending begint om 20.30 uur op NPO1 en wordt woensdag 23 december herhaald op NPO2 om 11.40 uur.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.