Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) do 01 januari 2015, 11:20

10 aanhoudingen tijdens de jaarwisseling

Laatst bijgewerkt: zondag 16:55 uur

ZWOLLE – In het politiedistrict IJsselland zijn tijdens de jaarwisseling 10 mensen aangehouden voor ondermeer bedreiging, belediging en rijden onder invloed.

 

Tijdens één van deze aanhoudingen, een man die om 01.10 uur in Staphorst werd aangehouden voor belediging, bemoeide een groep van ongeveer acht personen zich met de aanhouding. Meerdere politie-eenheden kwamen ter plaatse en konden met enig geweld een verdere confrontatie voorkomen. De gegevens van alle betrokkenen zijn genoteerd.

 

Rond 02.20 uur is nog een ernstige vernieling gemeld, bij een woning. Vermoedelijk is er bij de woning aan de Kreyenschotemarke in Zwolle zeer zwaar vuurwerk naar binnen gegooid. De voordeur is volledig vernield, meerdere ruitjes zijn gesneuveld en ook de deur naar de woonkamer liep schade op. Het is nog niet bekend wie deze vernieling gepleegd heeft, de politie stelt een onderzoek in.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.