Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) wo 07 januari 2015, 13:10

Politie waarschuwt voor oplichters

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:55 uur

ZWOLLE – De politie in Zwolle waarschuwt de inwoners voor een oplichtersduo dat zowel samen als apart bij woningen aanbelt en om geld vraagt. Het gaat om een 31-jarige vrouw en een 29-jarige man uit Zwolle.

 

De afgelopen weken zijn er tientallen meldingen uit de wijken Holtenbroek en Dieze binnengekomen dat het stel ’s avonds of ’s nachts aanbelt bij mensen en met een zielig verhaal geld probeert los te krijgen. De man en vrouw doen dat samen, maar ook apart. Er wordt bijvoorbeeld gezegd dat een familielid in het ziekenhuis ligt en dat ze geld nodig hebben om er heen te kunnen gaan. De politie adviseert mensen om hier niet aan mee te werken. Gedupeerden kunnen zich bij de politie melden om aangifte te doen. Tot nu toe heeft een aantal mensen aangifte gedaan.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.