Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) vr 09 januari 2015, 15:51

Waarschuwingsschoten gelost bij arrestatie Zwollenaren

Laatst bijgewerkt: zondag 16:56 uur

HEERDE – Op vrijdagochtend zijn twee mannen aangehouden na een achtervolging. Een verdachte raakte gewond aan zijn voet door een politiekogel.

Omstreeks 01.45 zagen agenten een auto rijden over de Rijksweg A1 bij Deventer en gaven de bestuurder een stopteken. De bestuurder negeerde dit stopteken en er volgende een achtervolging waarbij meerdere politieauto’s werden ingezet. Bij Heerde werd de auto klemgereden en de twee verdachten gingen er vandoor. Vervolgens loste de politie schoten en konden beide mannen in de leeftijd van 20 en 40 jaar oud uit Zwolle worden aangehouden. De 20-jarige verdachte raakte door een politiekogel gewond aan zijn voet en moest voor een korte behandeling naar het ziekenhuis. Op dit moment zijn de twee verdachten ingesloten voor verhoor. De politie onderzoekt nog waarom de mannen op de vlucht sloegen en onderzoekt de goederen die in de auto zijn aangetroffen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.