Redactie 112 0 reactie(s) wo 14 januari 2015, 18:40

Inbreker verstopt zich in bosjes na inbraakalarm in Hengelo

Laatste update: 22 aug 2021 16:56 uur

HENGELO – In de nacht van dinsdag 13 op woensdag 14 januari is een inwoner van Zwolle op heterdaad aangehouden bij een inbraak in een pand aan de Schalkburgerstraat in Hengelo.

 

De man had die nacht omstreeks 01:00 uur ingebroken in een pand aan de Schalkburgerstraat, waar vervolgens het alarm was afgegaan. De sleutelhouder belde direct de politie. Die trof de man, die zich inmiddels had verscholen in de bosschages, aan. De man is aangehouden en voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nlwww.betecom.nl en JTG Beveiliging.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons