Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) do 15 januari 2015, 16:15

Fietser geslagen door mannen in Mercedes

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:56 uur

ZWOLLE – De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling van een 20-jarige man uit Enschede en zijn vriendin, op de Trompstraat op zaterdag 27 december, rond 17:45 uur.

Daarbij werd het slachtoffer meerdere keren met de vuist in zijn gezicht geslagen (meerdere verwondingen) en kreeg zijn vriendin, die voor hem in de bres sprong, ook nog een tik mee.

De slachtoffers reden op één fiets vanuit de Ruyterstraat de Trompstraat op. Daar stond vermoedelijk een zilvergrijze Mercedes-sport met draaiende motor. Nadat zij hier omheen gereden waren en de Trompstraat waren ingeslagen werden zij door deze auto de pas afgesneden en tot stilstand gedwongen. De bijrijder suggereerde dat het stel hun auto had geraakt en dat daarvoor een schadevergoeding betaald moest worden. Toen ze daar niet op ingingen deelde de man meerdere klappen uit aan het slachtoffer en mengde ook de bestuurder zich met het handgemeen.

De bijrijder is een getinte man van tussen de 20 – 25 jaar oud, met een lengte van 1.80 – 1.85 meter. Hij had zwart kortgeknipt haar en droeg een zwarte heupjas met bontkraag. De bestuurder is van dezelfde leeftijd en heeft hetzelfde uiterlijk en postuur. Hij droeg een witte heupjas met bontkraag.

Getuigenoproep

Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk met deze mishandeling te maken heeft wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anonieme informatie kan worden doorgegeven via 0800-7000.

Naar de mishandelingen is een onderzoek gestart.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.