Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) vr 16 januari 2015, 11:08

Zwollenaar gewond bij poging tot beroving

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:56 uur

ZWOLLE – De politie is op zoek naar getuigen van een poging tot beroving van een 24-jarige man uit Zwolle in de nacht van donderdag 15 op vrijdag 16 januari op de Hortensiastraat ter hoogte van de fietstunnel richting Zwolle-Zuid.

 

De Zwollenaar fietste iets voor middernacht over de Hortensiastraat in de richting van de tunnel. Uit de Seringenstraat kwamen drie jongemannen. Nog voor de stoplichten hielden de mannen het slachtoffer aan en eisten geld. Er ontstond een worsteling tussen het slachtoffer en één van de mannen. Het slachtoffer wist uiteindelijk zijn fiets te pakken. Toen hij weg wilde fietsen kwam hij er achter dat de andere twee mannen zijn fiets hadden vernield. Het slachtoffer is met zijn fiets de fietstunnel in gerend. Hij werd daarbij achtervolgd door in ieder geval  twee van de mannen, maar uiteindelijk wist hij ze kwijt te raken. Het slachtoffer is naar huis gegaan en belde daar de politie. Hij liep verwondingen aan zijn gezicht op en zijn fiets de nodige schade. De politie is op zoek naar getuigen van het incident. Het slachtoffer werd in de tunnel gepasseerd door in ieder geval drie fietsers. Mogelijk dat zij iets gezien hebben. De drie verdachten droegen alle drie spijkerbroeken en donkere jassen. Eén van hen droeg een capuchon over zijn hoofd. Personen die iets gezien hebben worden gevraagd contact op te nemen met de politie in Zwolle via telefoonnummer 0900-8844.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.