Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) zo 18 januari 2015, 11:47

Jongens gebruiken pepperspray bij opstootje Voorstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:56 uur

ZWOLLE – In het centrum van Zwolle zijn in de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 januari twee Zwollenaren (19 en 25 jaar) aangehouden, nadat vermoedelijk één van hen pepperspray zouden hebben gebruikt bij een opstootje.

Er zou bij een opstootje tussen twee groepen rond 05.00 uur op de Voorstraat met pepperspray zijn gespoten. Zeven betrokkenen hadden daardoor behoorlijk last van hun ogen. Zij zijn door ambulancepersoneel behandeld. De twee betrokken verdachten konden op basis van hun signalement even later op de Melkmarkt worden aangehouden. Zij zijn meegenomen naar het politiebureau voor nader verhoor.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.