Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) do 22 januari 2015, 10:02

Nogmaals getuigen van poging tot beroving gezocht

Laatst bijgewerkt: zondag 16:56 uur

ZWOLLE – De politie is op zoek naar getuigen van een poging tot beroving van een 24-jarige man uit Zwolle in de nacht van donderdag 15 op vrijdag 16 januari op de Hortensiastraat in de buurt van de fietstunnel richting Zwolle-Zuid.

 

Het slachtoffer fietste iets voor middernacht vanuit de Assendorperstraat over de Hortensiastraat in de richting van de tunnel. Uit de Seringenstraat naast de Oude Ambachtschool kwamen drie jongemannen. Nog voor de stoplichten dwong het drietal het slachtoffer tot stoppen en eiste geld. Er ontstond een worsteling tussen het slachtoffer en één van de mannen. Het slachtoffer wist uiteindelijk zijn fiets te pakken. Toen hij weg wilde fietsen kwam hij er achter dat de andere twee mannen zijn fiets hadden vernield. Het slachtoffer is met zijn fiets de fietstunnel in gerend. Hij werd daarbij achtervolgd door in ieder geval twee van de mannen, maar uiteindelijk wist hij ze af te schudden ter hoogte van het woonwagenkampje aan de Van Yrtebelt. Het lachtoffer raakte bij de worsteling gewond aan zijn hoofd.

 

Getuigen gezocht  
De politie is op zoek naar getuigen van het incident op de Hortensiastraat of mensen die het slachtoffer en het onbekende drietal hebben zien rennen in (omgeving van) de tunnel. Het slachtoffer werd in de tunnel gepasseerd door minimaal drie fietsers. Mogelijk dat zij iets gezien hebben. Ook mensen die het drietal voor het incident in de (buurt van de) Seringenstraat hebben gezien worden verzocht om zich te melden bij de recherche van Zwolle.

 

Signalementen daders 
De drie verdachten droegen alle drie spijkerbroeken en donkere jassen. Eén van hen droeg een capuchon over zijn hoofd. Personen die iets gezien hebben worden gevraagd contact op te nemen met de politie in Zwolle via telefoonnummer 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.