Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) di 27 januari 2015, 10:45

Zwollenaar botst op slippende busje op A12 Zevenaar

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:56 uur

ZEVENAAR – Op de A12 bij Zevenaar zijn maandagavond twee busjes op elkaar gebotst. Een van de bestuurders, een 37-jarige man uit Lelystad, is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De ander was met de schrik vrij gekomen.

 

Het ongeluk gebeurde omstreeks 21.50 uur op het traject van Zevenaar richting Oud-Dijk toen de beide bestuurders moesten afremmen als gevolg van een verkeerssituatie. De Lelystatter raakte in een slip, waardoor het busje achter hem, bestuurd door een 27-jarige man uit Zwolle, er achterop botste. Door de klap kwam de bus van de Lelystatter op zijn kant terecht en tegen de vangrail tot stilstand. Volgens de politie was er geen sprake van drank- of drugsgebruik.

112 Zevenaar

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zevenaar lees je in onze categorie 112 Nieuws Zevenaar. Alle 112 alarmeringen uit Zevenaar kan je live volgen via 112 meldingen Zevenaar.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.