Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) wo 28 januari 2015, 11:05

Duo steelt voor rond €800 parfum in winkel Diezerstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:56 uur

ZWOLLE – Agenten hebben dinsdagmiddag 27 januari op de Stationsweg twee mannen aangehouden nadat zij in een winkel aan de Diezerstraat voor honderden euro’s aan parfum hadden gestolen.

 

Een medewerkster van de betreffende winkel nam meteen na de diefstal contact op met één van de agenten. Ze stuurde hem een foto van de beveiligingsbeelden zodat de agenten de verdachten konden herkennen. De agenten zagen de verdachten lopen op de Burg. Van Rooijensingel en konden de mannen, van 23 en 24 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats, op de Stationsweg aanhouden. Eén van de twee mannen droeg een rugzak met daarin diverse geuren met een totale waarde van rond de € 800,-.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.