Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) vr 30 januari 2015, 12:20

Fietsendieven door politiehond in struiken aangetroffen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:56 uur

ZWOLLE – Vrijdagmorgenvroeg 30 januari zijn twee jongens uit Zwolle (15 en 17) aangehouden voor fietsdiefstal.

 

De politie was getipt dat twee jongens op de Broederschap met een afgesloten fiets sjouwden. Meerdere politie-eenheden gingen ter plaatse. Na inzet van een politiehond werden de jongens onder struiken in de omgeving aangetroffen en ingerekend. De 17-jarige liep daarbij een lichte bijtwond op. De fiets was echter verdwenen. In een garagebox aan de Democratenlaan werden, na zoeken aan de hand van de bij één van de jongens aangetroffen sleutels, meerdere gestalde fietsen aangetroffen. Die bleken alle als ‘gestolen’ gesignaleerd te staan. De jongens zijn ingesloten. Tegen hen is een onderzoek gestart.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.