Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) za 31 januari 2015, 13:12

Zwolse (20) biedt gestolen racefiets aan op Marktplaats

Laatst bijgewerkt: zondag 16:56 uur

ZWOLLE – Op vrijdagavond 30 janauri werden een 20-jarige inwoonster van Zwolle en een 22-jarige inwoner van Dalfsen aangehouden. De twee boden via Marktplaats een racefiets aan die op 29 december was gestolen uit een garagebox aan de Rhijnvis Feithlaan.

 

De eigenaar van de racefiets zag zijn fiets aangeboden worden op Marktplaats en nam contact op met de aanbieder. Daarnaast werd de politie ingeschakeld. Bij de zoeking in de woning en berging van de verdachten werden meer goederen aangetroffen die (vermoedelijk) van diefstal afkomstig zijn.

 

De twee werden ingesloten op het bureau. Naar de herkomst van de goederen zal een nader onderzoek ingesteld worden. De racefiets gaat terug naar de rechtmatige eigenaar.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.