Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) ma 02 februari 2015, 9:53

Gewapende overval op snackbar Snackpoint Kolk

Laatst bijgewerkt: dinsdag 22:44 uur

ZWOLLE – Een (nog) onbekende man heeft zondagavond 1 februari een snackbar aan de Hobbemastraat overvallen. De man kwam rond 21.50 uur de snackbar binnen en bedreigde een medewerkster met een vuurwapen. Hij maakte daarbij een geldbedrag buit.

In de snackbar was tijdens de overval alleen een medewerkster aanwezig. De dader ging er vandoor met een witte plastic zak. Het gaat om een licht getinte man met een normaal postuur. Hij is ongeveer 1.60 m lang. Hij droeg een zwarte muts en sjaal en een gewatteerde zwarte winterjas op een blauwe spijkerbroek.

Getuigen

Na de overval heeft de politie een burgernetmelding verstuurd en buurtonderzoek gedaan. Getuigen met informatie, die zich nog niet hebben gemeld, worden verzocht dit alsnog te doen. Dat kan via 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven kan via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.