Redactie 112 0 reactie(s) di 03 februari 2015, 10:05

Zwolse beroofd als bestuurster in auto de weg vraagt

Laatste update: 22 aug 2021 16:56 uur

ZWOLLE – Een 56-jarige vrouw uit Zwolle is maandagmiddag 2 februari het slachtoffer geworden van een straatroof.

 

Tussen 15:45 en 16.00 uur werd zij op de Gantel, vanuit een grijze Mercedes personenauto, aangesproken door een vrouw die haar de weg naar het ziekenhuis vroeg. In de auto zaten nog een oudere vrouw en twee mannen, allen van Zuidoost-Europese afkomst. De oudere vrouw pakte het slachtoffer vast en probeerde een ring van de Zwolse van haar vinger te trekken. Ondertussen zag de vrouw in de auto kans het slachtoffer haar halsketting te ontfutselen. De oudere vrouw had een mond vol gouden tanden, de jongere vrouw een gezet postuur en was ongeveer 25 jaar oud. De bestuurder wordt geschat op 35 – 40 jaar en had een baardje.

 

Getuigenoproep

Mensen die iets van de beroving gezien hebben en/of een soortgelijke ervaring hebben, en daarover nog niet met de politie gesproken hebben, wordt gevaagd contact met haar op te nemen via 0900-8844.

 

Waarschuwing

Geadviseerd wordt in soortgelijke benaderingen, waarbij door een dergelijk combinatie van auto en beschreven mensen naar de weg gevraagd wordt, alert te zijn op een mogelijke beroving. Daarnaast is het altijd verstandig om sieraden op straat uit het zicht te dragen.

 

Naar de beroving is een onderzoek gestart.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons