Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) ma 09 februari 2015, 11:31

Bewoner De Rijpstraat heeft aanzienlijke boete openstaan

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:56 uur

ZWOLLE – De politie heeft op maandag 9 februari een bewoner aan De Rijpstraat aangehouden. De man trachtte via het dak te vluchten maar bij het zien van te veel politie gaf hij zijn poging op.

 

Agenten gingen in alle vroegte naar de woning van de man. Hij moest nog een aanzienlijk geldbedrag aan boetes betalen. De bewoners weigerden open te doen en op een gegeven moment zagen agenten de bewuste man via een dakraampje het dak op gaan. Hier liep hij over de daken van het huizenblok, maar toen hij zag dat er overal politie stond, gaf hij zich gewonnen. De man is overgebracht naar het Huis van Bewaring in Zwolle.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.