Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) wo 11 februari 2015, 16:01

Fietsster ten val en breekt enkel

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:56 uur

ZWOLLE – Een 50-jarige vrouw uit Zwolle is woensdagmorgen 11 februari gewond geraakt nadat zij op de Hogenkampsweg met haar fiets was gevallen. Bij de valpartij waren ook twee andere fietsers betrokken.

De vrouw fietste vanaf de Jan Buschstraat de Hogenkampsweg op. Daar haalde ze een fietser in, die op dat moment ook een fietser inhaalde, waardoor ze met de fietsen in elkaar kwamen en de vrouw kwam te vallen. Ze liep daarbij een gebroken enkel op en is naar het ziekenhuis gebracht.

Getuigenoproep

Eén van de fietsers, een jongen die op weg was naar school, heeft zijn telefoonnummer achtergelaten maar dit nummer blijkt niet te kloppen. Voor de onderlinge afstemming tussen de vrouw en de jongen is het van belang dat zijn contactgegevens worden doorgegeven aan de politie. De jongen of mensen uit zijn omgeving die weten over wie het gaat worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.