Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) za 14 februari 2015, 14:47

Achterruit woning vernield door waarschijnlijk vuurwerk

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:57 uur

ZWOLLE – De politie doet onderzoek naar een brandstichting bij een woning aan de Gedeputeerdenlaan in Zwolle.

 

Omstreeks 19.15 uur werden buurtbewoners opgeschrikt door twee harde knallen en een lichtflits. Er was kort brand maar die ging vanzelf weer uit. Ook zagen getuigen een man wegrennen van ongeveer 1.80 à 1.85 m lang met blond krullend haar.

 

De gealarmeerde politie constateerde dat er vermoedelijk iets brandbaars tegen de gevel was gegooid. De complete achterruit lag er uit en de gevel en achterdeur hadden brandschade.

 

Er was niemand thuis op het moment van de brandstichting.

 

De politie onderzoekt de zaak. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken worden verzocht te bellen met 0900 8844.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.