Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) zo 15 februari 2015, 14:33

Slapende man onder invloed van alcohol en drugs

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:57 uur

ZWOLLE – De politie heeft zaterdag 14 februari een 21-jarige man uit Heerde aangehouden voor openbare dronkenschap en bezit van harddrugs. De man is ingesloten en krijgt proces-verbaal.

 

Agenten werden omstreeks 22.10 uur aangesproken door omstanders dat een zwaar beschonken persoon lag te slapen op een bankje op de Grote Markt in Zwolle. De man was nauwelijks wakker te krijgen en was onder invloed van alcohol en drugs.

 

De man werd meegenomen wegens openbare dronkenschap. Hij bleek verder in het bezit van harddrugs waaronder GHB, XTC en speed. De politie onderzoekt de herkomst van de drugs.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.