Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) do 19 februari 2015, 13:28

Verdachte relationeel geweld smijt deur dicht, agent gewond

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:57 uur

ZWOLLE – Een 26-jarige man uit Zwolle is woensdag 18 februari alsnog aangehouden voor verzet bij zijn aanhouding voor relationeel geweld.

 

Dinsdagmorgen 17 februari was vanaf zijn woning aan de Borneostraat opnieuw een alarmerende melding gekomen. Dit in verband met relationeel geweld ten opzichte van zijn vriendin. Toen politiemensen hem wilden aanhouden rukte hij zich los en vluchtte naar binnen. Hij sloot met geweld de voordeur. Een politieman die de deur probeerde open te houden raakte gewond toen de deurruit stuk ging. Die moest zich met een forse snijwond aan zijn arm in het ziekenhuis laten behandelen. De Zwollenaar zag dinsdag kans er vandoor te gaan. Hij is nu ingesloten en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.