Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) za 21 februari 2015, 12:49

Zwollenaar betaalt met vals geld

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:57 uur

HEERDE – De politie in Heerde heeft vrijdagmiddag 20 februari een 17-jarige Zwollenaar aangehouden, nadat hij met vals geld had betaald.

Winkelpersoneel van een winkel aan de Dorpsstraat had tijdig door dat de man met vals geld wilde betalen. Hierop belden ze de politie. De man had ondertussen bij een andere winkel aan de Dorpstraat wel succes gehad, daar constateerde winkelpersoneel net te laat dat hij met vals geld had betaald. Op basis van zijn signalement kon de politie de man even later aanhouden. Hij is meegenomen naar het politiebureau voor nader verhoor. Op het politiebureau bleek dat hij nog meer vals geld bij zich had. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

112 Heerde

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Heerde lees je in onze categorie 112 Nieuws Heerde. Alle 112 alarmeringen uit Heerde kan je live volgen via 112 meldingen Heerde.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.