Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) do 26 februari 2015, 11:33

Beschonken Zwollenaar rijdt door na aanrijding

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:57 uur

ZWOLLE – Een 38-jarige Zwollenaar is woensdagavond 25 februari aangehouden voor doorrijden na een aanrijding terwijl hij onder invloed van alcohol was.

 

Op de Bachlaan schampte hij met zijn auto een lantaarnpaal en reed door zonder zijn identiteit bekend te maken. Kort daarna werd hij op Praetoriusstraat met zijn auto tegen een boom aangetroffen. Daarvoor had hij nog enkele andere auto’s aangereden. Een getuige hield de bestuurder in afwachting van de politie op de plaats van aanrijding. Toen politiemensen hem overnamen zagen zij dat de man wankel op zijn benen stond en werd bij hem alcoholgebruik vastgesteld. Op weg naar het politiebureau bedreigde en beledigde hij politiemensen. Hij werd ter ontnuchtering ingesloten.

 

Tegen hem wordt een nader onderzoek ingesteld en proces-verbaal opgemaakt.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.