Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) vr 06 maart 2015, 13:36

Zwollenaar verspeelt rijbewijs na onveilig verkeersgedrag

Laatst bijgewerkt: zondag 16:57 uur

ZWOLLE – Vrijdagmorgenvroeg 6 maart is het rijbewijs ingevorderd van een 45-jarige automobilist uit Zwolle voor onveilig verkeersgedrag.

 

Een motoragent was door een weggebruiker op de Zwartewaterallee geattendeerd op het gevaarlijke rijgedrag van de man. Hij zwalkte van links naar rechts over de weg en raakte daarbij af een toe de trottoirranden, waardoor hij ‘in het spoor’ bleef. Op een door de motoragent gegeven stopteken deed hij niets uit. Uiteindelijk werd hij door een andere politie-eenheid aangehouden op de Westenholterallee. De man maakte een vermoeide indruk. Een blaastest gaf geen duidelijke verklaring voor zijn rijgedrag. De man wordt bij het CBR aangemeld voor een geschiktheidproef om nog een auto te mogen besturen. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.