Redactie 112 0 reactie(s) ma 09 maart 2015, 15:39

Opsporing Verzocht: gewelddadige straatroof bejaard echtpaar

Laatste update: 11 maanden geleden

ZWOLLE – In de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 10 maart zal nogmaals aandacht worden besteed aan de gewelddadige straatroof op een hoogbejaard echtpaar in de zomer van 2014 op de Aalvangersweg in Zwolle.

 

Het echtpaar van 85 en 88 jaar werd die zondagmiddag 27 juli op brute wijze overvallen door twee onbekende jonge mannen op een scooter. Wanneer ze die middag op de Aalvangersweg aan komen rijden in hun scootmobielen worden ze overvallen door de twee mannen. Hierbij wordt de 88-jarige man, die slecht ter been is maar desondanks zijn vrouw probeert te beschermen, door één van hen met een karate-achtige trap in zijn buik de sloot naast het fietspad ingeschopt. Daarna gaat het tweetal er op de scooter vandoor met de ketting van de 85-jarige vrouw. Uit het onderzoek is gebleken dat de overvallers mogelijk uit de omgeving van Utrecht komen. In de uitzending meerdere, nieuwe vragen.

 

De uitzending van Opsporing Verzocht begint dinsdag 10 maart om 20.30 uur op NPO 1 en zal de volgende dag worden herhaald op NPO 2 om 11.40 uur.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons