Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) di 10 maart 2015, 14:36

Man valt ex lastig op de Klooienberglaan

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:57 uur

ZWOLLE – Een 33-jarige man uit Deventer is dinsdagmorgen 10 maart aangehouden voor bedreiging, verzet bij zijn aanhouding en belediging.

 

De politie was gebeld door een vrouw aan de Klooienberglaan omdat haar ex (de aangehouden Deventenaar) haar bij haar woning lastig viel. Politiemensen troffen hem en een 33-jarige plaatsgenoot die bij hem was. Deze laatste bleek nog een geldboete te hebben openstaan en werd aangehouden. De ex werd geadviseerd te vertrekken. Kort daarna kwam de melding binnen dat hij per SMS een bedreiging naar zijn ex-vriendin had gestuurd. De man werd bij haar woning aangehouden waarbij hij zich verzette. Met gepast geweld werd hij ingerekend en naar het politiebureau gebracht. Onderweg bedreigde en beledigde hij de betreffende politiemensen. De man is ingesloten. Tegen hem is een nader onderzoek gestart en wordt proces-verbaal opgemaakt.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.