Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) di 17 maart 2015, 15:24

Man handelt in harddrugs in woning Kampen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:58 uur

KAMPEN – Vrijdagmiddag 14 maart is een 29-jarige man uit Kampen aangehouden voor handel in drugs.

 

In zijn woning aan de Dijkstraat werden een handelsvoorraad: hennep (planten/ toppen) , XTC pillen, speed, hasj en een aanzienlijk contant geldbedrag aangetroffen. Ook werden pepperspray en een ploertendoder gevonden. Zijn auto en het geld werden in beslaggenomen. Daarop zal conservatoir beslag worden gelegd.

 

Zaterdag 15 maart werden in de woning aan de Gasthuisstraat een 23-jarige vrouw en een 32-jarige man aangehouden voor drugsbezit. Bij hen werd een gebruiksvoorraad van: XTC pillen, cocaïne, speed, hennepplanten een boksbeugel aangetroffen.

 

Na verhoor zijn alle drie aangehouden verdachten in vrijheid gesteld. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

112 Kampen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Kampen lees je in onze categorie 112 Nieuws Kampen. Alle 112 alarmeringen uit Kampen kan je live volgen via 112 meldingen Kampen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.