Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) wo 18 maart 2015, 12:07

Moeder pakt lerares bij keel na discussie

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:58 uur

ZWOLLE – Agenten hebben dinsdagmiddag 17 maart een 33-jarige vrouw uit Zwolle aangehouden voor de mishandeling van een leerkracht bij een basisschool in Zwolle.

De moeder had een discussie met een lerares over een incident met haar kind. De woordenwisseling liep uit de hand en de moeder greep de lerares bij haar keel. De vrouw is even buiten bewustzijn geweest en liep verwondingen op aan haar hals.

Vervolg

De politie en het Openbaar Ministerie nemen dit incident hoog op omdat het hier gaat om een lerares op een basisschool, iemand met een publieke functie. Daarom wordt een speciale aanpak gevolgd. De aangifte is opgenomen en de verdachte wordt met prioriteit door het Openbaar Ministerie voor de rechter gebracht. Tegen daders van geweld tegen medewerkers met een publieke taak wordt een driemaal zo hoge straf geëist.

Getuige?

Bent u er getuige van dat iemand met een publieke taak agressief of gewelddadig wordt behandeld?

  • Vraag anderen om hulp en spreek samen de dader aan.
  • Bel 112.
  • Blijf bij het slachtoffer.
  • Maak foto’s of filmpjes voor de politie en meld u als getuige.

De politie accepteert geen agressie en geweld. Handen af van onze helpers!

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.