Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) vr 20 maart 2015, 23:23

Man gewond bij schietpartij Frobergerstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:58 uur

ZWOLLE – Een man (gegevens nog niet bekend) is vrijdagavond 20 maart 2015 gewond geraakt bij een schietincident op de kruising Frobergerstraat/Bachlaan. De man is door een familielid naar het ziekenhuis gebracht waar hij is opgenomen. Zijn toestand is stabiel en de man is aanspreekbaar.

De politie werd even voor 21.00 uur via het familielid in kennis gesteld over de verwondingen van de man (die toen al in het ziekenhuis was) en het schietincident dat plaats zou hebben gevonden op de kruising Frobergerstraat/Bachlaan. De politie is ter plaatse onderzoek gaan doen en heeft het slachtoffer in het ziekenhuis kort gehoord. De aanleiding en precieze toedracht is nog onduidelijk. Dit moet uit verder onderzoek blijken.

In verband met het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen van het incident. Personen die tussen 20.30 en 21.00 uur iets hebben gezien in de omgeving van de Frobergerstraat en Bachlaan worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Anonieme meldingen kunnen gedaan worden via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.