Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) za 21 maart 2015, 15:50

Slachtoffer schietpartij ontslagen uit ziekenhuis

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:58 uur

ZWOLLE – De man die vrijdagavond 20 maart gewond raakte bij een schietincident op de kruising Frobergerstraat/Bachlaan is een 21-jarige man uit Zwolle. De man bleek licht letsel te hebben en hij heeft zaterdag het ziekenhuis kunnen verlaten.

 

Inmiddels is gebleken dat het slachtoffer vrijdagavond rond 20.30 uur op de betreffende kruising uit de auto van een familielid stapte. Op dat moment kwam er vanuit het parkje naast de basisschool aan de Bachlaan een man fietsen die op het slachtoffer af fietste en enkele malen met een vuurwapen schoot. De man ging er al fietsend vandoor in de richting van het winkelcentrum. Het familielid is het slachtoffer direct te hulp geschoten en is met hem naar het ziekenhuis gereden.

 

In verband met het onderzoek is de politie nog steeds op zoek naar getuigen. Heeft u vrijdagavond 20 maart rond 20.30 uur iets in de omgeving van de Frobergerstraat/Bachlaan gezien dat met de zaak te maken kan hebben, zoals bijvoorbeeld de weg fietsende dader, bel dan met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Mogelijk zijn er winkeliers of omwonenden met bewakingscamera’s waarop beelden van het incident of de wegfietsende dader te zien zijn. Ook zij worden gevraagd zich te melden. Anonieme meldingen kunnen gedaan worden via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.