Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) zo 05 april 2015, 15:25

Eigenaar koffiehuis Hoogstraat in gevecht met inbrekers

Laatst bijgewerkt: zondag 16:58 uur

ZWOLLE – In de nacht van zaterdag op zondag 5 april hebben twee nog onbekende mannen geprobeerd in te breken bij een koffiehuis aan de Hoogstraat in Zwolle. De eigenaar kwam na ontvangst van een alarmmelding snel ter plaatse en raakte in gevecht met de mannen.

 

De eigenaar ontving rond 04.45 een melding dat er bij zijn zaak ingebroken werd en ging direct ter plaatse. Hij trof de inbrekers bij de achterdeur aan. Zij waren nog bezig een raam met gewapend glas in te slaan. Er ontstond een gevecht met de inbrekers, waarbij er over en weer geslagen is. Op enig moment werd de eigenaar geschopt, waardoor hij ten val kwam. De inbrekers gingen er vervolgens rennend vandoor. Zij bleken niet binnen te zijn geweest.

 

De politie onderzoekt de poging inbraak. Heeft u misschien iets gezien of gehoord en de politie nog niet gesproken? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nlwww.a12beveiligingstechniek.nl en www.betecom.nl.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.