Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) ma 06 april 2015, 11:30

Getuige ziet dieven bij leegstaand pand Hanzelaan

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:58 uur

ZWOLLE – Bij een leegstaand pand aan de Hanzelaan zijn in de nacht van zondag 5 op maandag 6 april twee mannen (33 en 46 jaar uit Zwolle) aangehouden voor poging diefstal.

Een getuige belde rond 01.00 uur de politie dat hij mannen had zien lopen op het afgesloten terrein van het Hanzebad. Toen de politie polshoogte ging nemen, troffen ze het duo aan. Ze zijn meegenomen naar het politiebureau voor nader verhoor. Eén van de verdachten had een zogenoemde pijpensnijder bij zich, deze werd in beslaggenomen. De ander bekende de poging tot diefstal. Tegen beide is proces-verbaal opgemaakt.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.