Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) do 09 april 2015, 11:12

Jongen bewusteloos na duw en bestolen van fiets

Laatst bijgewerkt: zondag 16:58 uur

ZWOLLE – Een 16-jarige Zwollenaar deed op donderdag 2 april aangifte van mishandeling en diefstal van zijn fiets. De jongen fietste in de nacht van zaterdag 21 op zondag 22 maart rond 04.30 uur over de Zwarteweg toen hij, ter hoogte van de basisschool ‘De Ichtus’ van achteren werd aangevallen door een aantal onbekende jongens.

 

Eén van deze passerende jongens gaf hem een duw tegen zijn schouder waardoor hij ten val kwam. Hierna stond het slachtoffer weer op, werd duizelig en verloor het bewustzijn. Naar eigen zeggen heeft de jongen ca. vijf kwartier bewusteloos in het gras gelegen. Toen hij weer bijkwam was zijn fiets, een lichtgroene Gazelle herenfiets, gestolen.

 

Oproep getuigen

De politie is op zoek naar getuigen. Mensen die iets gezien hebben van de aanval, het slachtoffer tussen 04.30 en 05.45 op de Zwarteweg hebben zien liggen of weten waar zijn fiets is gebleven worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.