Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) do 16 april 2015, 11:16

Gewelddadige winkeldief steelt ruim € 700 aan zonnebrillen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:59 uur

ZWOLLE – Een 28-jarige man uit Deventer is woensdagmiddag 15 april aangehouden en ingesloten voor winkeldiefstal gevolgd door geweld.

 

Uit een winkel aan de Wade had hij voor ruim 700 euro aan zonnebrillen meegenomen. Door de eigenaar van de zaak en een passerende militair werd de achtervolging op hem ingezet. De militair werkte de Deventenaar naar de grond. In afwachting van de gealarmeerde politie kreeg hij echter nog een kopstoot van de dief en liep letsel aan zijn gezicht op. De Deventenaar, een stelselmatige dader, is ingesloten. Tegen hem is een onderzoek gestart.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.