Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) do 16 april 2015, 11:28

Jongen loopt gebroken kaak op na zware mishandeling

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:59 uur

ZWOLLE – Een 18-jarige Zwollenaar is donderdagmorgenvroeg 16 april aangehouden voor zware mishandeling van een 18-jarige plaatsgenoot. Die werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

 

Op de Marskramerstraat sloeg en schopte hij enkele uren daarvoor het slachtoffer (terwijl dat al op de grond lag) zodanig dat het o.a. een op twee plaatsen gebroken kaak opliep en een tand moet missen. Aan de mishandeling gaat vermoedelijke een relationeel geschil vooraf. De aangehouden Zwollenaar is ingesloten. Tegen hem is een onderzoek gestart.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.