Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) vr 01 mei 2015, 11:48

Automobiliste rijdt door na botsing met motor

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:59 uur

ZWOLLE – Donderdagmiddag 30 april is een 22-jarige automobiliste uit Zwolle aangehouden voor doorrijden na een aanrijding, zonder dat zij haar identiteit bekend had gemaakt.

 

Zij reed vanaf de Hortentiastraat de kruising van deze weg met de Wethouder Alferinkweg op. Daarbij verleende zij geen voorrang aan een 49-jarige motorrijder uit Holten, die vanaf de Wethouder Alferinkweg deze kruising opreed, nadat hij bij groen licht was opgetrokken. De man uit Holten moest uitwijken en kwam ten val. Zijn motor liep de nodige schade op. De vrouw, die vermoedelijk een rood verkeerlicht negeerde, reed weg via de Leo Majorlaan. Ze werd kort daarna op basis van getuigenverklaringen bij haar woning aangetroffen. Na verhoor is zij in de loop van de avond in vrijheid gesteld. Naar de toedracht van het ongeval wordt een nader onderzoek ingesteld.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.