Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) vr 01 mei 2015, 11:50

Mannen met elkaar op de vuist Middelweg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:59 uur

ZWOLLE – Vier mannen uit Zwolle (19-30) en een man uit Urk (19) zijn donderdagavond 30 april op de Middelweg aangehouden voor openlijke geweldpleging, bedreiging, belediging en / of dronkenschap.

 

Het vijftal was met elkaar op de vuist gegaan, waarbij zij over en weer de nodige verwondingen opliepen. De 19-jarige Zwollenaar bedreigde bij zijn overbrenging naar het politiebureau de dienstdoende politiemensen met geweld en beledigde hen. Zij deden aangifte. Twee van de mannen waren zodanig onder invloed van alcohol dat zij niet op hun benen konden staan. In afwachting van hun verhoor is het vijftal ingesloten. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.