Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) vr 01 mei 2015, 19:18

Auto en bedrijfsbusje botsen in Hattem

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:59 uur

HATTEM – Een 55-jarige man uit Meppel is vrijdag 1 mei gewond geraakt bij een ongeval op de Keizersweg in Hattem. Hij liep een botbreuk op en is naar het ziekenhuis overgebracht.

De man reed omstreeks 17.15 uur over de Keizersweg vanuit de richting Wezep. Ter hoogte van de A50 op de Hessenweg in Hattem wilde een 53-jarige man uit Bennekom de oprit van de A50 richting Zwolle oprijden. Hij gaf geen voorrang aan de man uit Meppel waardoor deze een aanrijding niet meer kon voorkomen en op de bestelbus botste. Hij raakte gewond en is naar het ziekenhuis overgebracht. Hij bleek een botbreuk te hebben.

De bestuurder uit Bennekom raakte niet gewond.

De politie maakt proces-verbaal op. Het verkeer werd tijdelijk omgeleid.

112 Hattem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Hattem lees je in onze categorie 112 Nieuws Hattem. Alle 112 alarmeringen uit Hattem kan je live volgen via 112 meldingen Hattem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.