Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) za 02 mei 2015, 11:09

Scooterbestuurster gewond na aanrijding met fietsster

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:59 uur

ZWOLLE – Een 62-jarige vrouw uit Zwolle is vrijdag 1 mei gewond geraakt na een aanrijding met een fietsster. Ze is met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

 

De vrouw reed rond 17.30 uur op haar scooter over de Van Karnebeekstraat in Zwolle. Ter hoogte van een parkeerplaats wilde ze een 25-jarige fietsster uit Zwolle inhalen. De fietsster sloeg plotseling linksaf en zag de scooterbestuurster over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg. De scooterbestuurster vloog door de aanrijding over de kop.

 

Ze is overgebracht naar het ziekenhuis waar een gebroken voet en beenletsel werd geconstateerd. De vrouw is in het ziekenhuis opgenomen.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.