Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) zo 03 mei 2015, 12:32

Jongen mishandeld en bestolen van scooter

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:59 uur

ZWOLLE – De politie heeft zaterdag 2 mei drie jongens aangehouden op verdenking van diefstal van een scooter en mishandeling van een 17-jarige jongen uit Zwolle.

 

De jongen zat rond 22.40 uur op een pleintje aan de Lijnbaan in Zwolle toen een groepje voor hem bekende jongens op hem afkwam. De jongens begonnen de jongen plotseling te schoppen en slaan en namen zijn scooter mee. De aanleiding heeft vermoedelijk te maken met een conflitc die de jongen eerder had met de jongens. De jongen liepen diverse verwondingen op.

 

Er zouden in elk geval vijf jongens bij de mishandeling zijn betrokken. Daarnaast stond een groep jongens toe te kijken. Op basis van verklaringen, kon de politie kort na de mishandeling drie jongemannen aanhouden op verdenking van mishandeling en diefstal van een scooter (20-jarige man uit Oldebroek, 21- en 22-jarige man uit Wezep). De politie onderzoekt de zaak verder.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.