Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) wo 06 mei 2015, 11:53

Passagiere op scooter breekt been bij botsing

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:59 uur

ZWOLLE – Een 40-jarige vrouw uit Zwolle heeft dinsdagavond 5 mei op de Wipstrikkerallee haar been gebroken tijdens een aanrijding.

 

De vrouw zat, als passagier, op een scooter die op de parallelweg naast de Wipstrikkerallee reed. Een 52-jarige man uit Zwolle reed in zijn auto op de Wipstrikkerallee en wilde de van Galenstraat inrijden. Hij zag daarbij de scooter over het hoofd. De scooter kwam hierdoor te vallen. De bestuurder liep daarbij een pijnlijke heup op en de vrouw brak haar been. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.