Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) wo 06 mei 2015, 13:05

Vader en zoon betrappen inbreker op heterdaad

Laatst bijgewerkt: zondag 16:59 uur

ZWOLLE – Een 54-jarige man en een 24-jarige man uit Zwolle hebben dinsdagavond 5 mei een 26-jarige man uit Zwolle aangehouden. Hij wordt verdacht van diefstal uit een woning aan de Hasselterdijk.

 

De twee mannen, vader en zoon, hoorden gestommel in de woning van hun buren en besloten een kijkje te nemen. De verdachte kwam naar buiten en er ontstond een gevecht tussen de mannen.

 

Een tweede verdachte ging er van door. De vader en zoon konden de man in bedwang houden totdat de politie kwam. De 54-jarige man heeft aangifte gedaan van mishandeling. De verdachte moest nog worden behandeld in het ziekenhuis voordat hij is overgebracht naar het politiebureau.

 

Getuigenoproep

Agenten hebben in de omgeving met een politiehond en een warmtebeeld camera gezocht naar de tweede verdachte, maar troffen hem niet meer aan. Vermoedelijk gaat het om een blanke of licht getinte man met een grijs shirt. Hij is ongeveer 1.70/1.75 meter lang. De man is vanaf de Hasselterdijk in de richting van Hasselt gerend. Mensen die iemand hebben zien lopen die voldoet aan dit signalement worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.