Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) vr 15 mei 2015, 16:27

Benzinedief opgepakt dankzij tips van kijkers filmpje

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:59 uur

KAMPEN – De politie heeft een man aangehouden die verdacht wordt van diefstal van brandstof bij een tankstation in Kampen. Het afgelopen half jaar werd een bestelauto vier keer volgetankt, maar telkens reed de bestuurder weg zonder te betalen.

Omdat de auto valse kentekenplaten had, was het voor de politie niet eenvoudig om de dader te achterhalen. Daarom werd de hulp van het publiek ingeroepen via de uitzending van het tv-programma Onder de Loep op RTV Oost en via internet.

Er kwamen meerdere tips binnen van mensen die de auto in Dronten hadden zien staan. Na onderzoek kon afgelopen woensdag 13 mei een 31-jarige Drontenaar worden aangehouden. De man heeft bekend, tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

112 Kampen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Kampen lees je in onze categorie 112 Nieuws Kampen. Alle 112 alarmeringen uit Kampen kan je live volgen via 112 meldingen Kampen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.