Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) zo 17 mei 2015, 9:56

Zwollenaar met geweld beroofd in Den Haag

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:59 uur

DEN HAAG – Een 28-jarige Zwollenaar werd zaterdag 16 mei om 23.05 uur op de Aagje Dekenlaan beroofd van enkele persoonlijke eigendommen.

De man liep over de Aagje Dekenlaan toen een scooter naast hem stopte en de passagier hem bedreigde met een wapen. De Zwollenaar werd beroofd van enkele persoonlijke eigendommen waarna twee mannen op de scooter wegreden in de richting van de Erasmusweg. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

Signalement

Bestuurder: Man met een licht getinte huidskleur van ongeveer 18 – 20 jaar. De man had een normaal postuur, was geheel in het zwart gekleed en droeg een helm.

Passagier: Man met een licht getinte huidskleur van ongeveer 20 jaar. De man had een breed postuur en een lengte van ongeveer 1.65 meter. Hij droeg een donkere helm, een zwart gewatteerde winterjas en een blauwe spijkerbroek.

Tips? Bel de recherche!

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zuiderpark via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

112 Den Haag

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Den Haag lees je in onze categorie 112 Nieuws Den Haag. Alle 112 alarmeringen uit Den Haag kan je live volgen via 112 meldingen Den Haag.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.