Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) di 19 mei 2015, 9:30

Gewonden bij botsing tussen twee bussen

Laatst bijgewerkt: zondag 16:59 uur

ZWOLLE – Maandagmiddag 18 mei vond er op de Oosterlaan een aanrijding plaats tussen twee bussen. Eén buschauffeur en een passagier raakten licht gewond. Beide bussen waren zwaar beschadigd en moesten worden afgesleept. Hierdoor was de Oosterlaan een aantal uur gestremd.

De twee bussen reden over de Oosterlaan richting het Stationsplein, komende vanuit de van Karnebeekstraat. De buschauffeur van de voorste bus, een 34-jarige man uit Zwolle, stopte voor het zebrapad. Een 31-jarige man uit de gemeente Ooststellingwerf had niet door dat de bus voor hem was gestopt en reed achterop de bus.

Opstoppingen

In beide bussen zaten passagiers. De buschauffeur uit de gemeente Ooststellingwerf en een 17-jarige inwoonster van Zwolle raakten licht gewond. Ze zijn behandeld door ambulancepersoneel. De bussen moesten worden afgesleept. Daardoor was de Oosterlaan drie uur gestremd en ontstonden er opstoppingen in de omgeving. De politie onderzoekt de aanrijding.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.