Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) di 26 mei 2015, 11:33

Winkeldief mishandelt beveiliger en trapt ruit uit politieauto

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:00 uur

ZWOLLE – Een 40-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is maandagavond 25 mei aangehouden voor de mishandeling van een beveiliger van een supermarkt aan de Vechtstraat. De verdachte trapte daarna de ruit van een politieauto kapot.

De man was de winkel uitgezet omdat hij walnoten had gegeten die hij niet wilde afrekenen. Voor de winkel zou hij een beveiliger hebben geslagen. Er ontstond een worsteling waarbij de beveiliger werd gebeten. De verdachte bleef agressief en werd door meerdere mensen in bedwang gehouden totdat de politie kwam.

Agressief gedrag

Agenten namen de verdachte over en zetten hem in een politieauto om hem over te brengen naar het politiebureau. Hij trapte de ruit van een portier uit de auto terwijl twee politieagenten voor de auto stonden. Onderweg naar het politiebureau probeerde hij agenten te bijten. De man is voor zijn eigen veiligheid ingesloten in een observatiecel. Er is een onderzoek ingesteld.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.